Fuvarozói belföldi árukár felelősség

Fuvarozásra átvett vagyontárgyak biztosítása Magyarországon belül

A KÖBE BÁF (Belföldi Árukár Felelősség) biztosítása egy olyan fuvarozói felelősségbiztosítás, amely a belföldön közúti árufuvarozási tevékenységet folytató vállalkozásoknak és egyéni vállalkozóknak nyújt biztosítási védelmet. A biztosító vállalja azon véletlen és balesetszerűen bekövetkezett dologi károk megtérítését, amelyeket a biztosított a fuvarozási szerződés alapján végzett tevékenysége során a küldemény magyarországi telephelyen történő átvételétől a szintén Magyarország területén történő kiszolgáltatásig terjedő tartam alatt okozott azokban az általa fuvarozásra átvett vagyontárgyakban, amelyekért a magyar jog szabályai szerint kártérítési kötelezettséggel tartozik.

Biztosításunk megkötéséhez kérem kattintson az ajánlatkérés gombra és töltse ki az alábbi adatbekérőnket. Hamarosan megküldjük Önnek részletes Fuvarozói belföldi árukár felelősség biztosítási ajánlatunkat.
Amennyiben ajánlatunk megfelel Önnek, a felelősségbiztosítás szerződés megkötését kényelmesen e-mailben (online) is elintézhetjük.

Kérem tekintse meg részletes ügyfél tájékoztatónkat is!
Amennyiben bármilyen kérdése merül fel, kérem keressen minket elérhetőségeinken:

KÖBE Megyei Képviselet.

Tel.: 46/413-643
Mobil: 70/319-4369
Email: info@kobemiskolc.hu
Cím: 3526. Miskolc, Szentpéteri kapu 80. fszt.5.

Ismertetők, kiadványok: